Vad erbjuder Tarotguiderna

Är du intresserad av ämnen som mindfulness, spådom och tarot? Då bör du definitivt kolla in Tarotguiderna.nu. Här kan du alltid hitta spännande och intressant läsning om ämnen som rör det andliga. Många känner till mindfulness då det blivit otroligt populärt under senaste år. Det är särskilt något som rekommenderas den som är mentalt utsliten och utbränd. Det handlar i kort om att man ska leva i nuet och inte fästa tankarna på dåtid eller framtid. Det kräver otroligt mycket träning för att bli bra på mindfulness men du har mycket att vinna. När du inte tänker på eventuella orosmoln i framtiden och inte heller jagas av spöken från det förflutna kan du känna dig genuint lycklig, just nu. Genom att vara medveten i nuet kommer du inte bara kunna släppa stress och oro utan även njuta mer av varje sekund. Du kommer känna dofter tydligare, märka av solen strålar mot huden och mycket mer.

Det finns en rad olika hälsofördelar med mindfulness, bland annat har det visat sig förbättra sömnen, öka tålamodet, minimera stress och oro och mycket mer. Mindfulness är som mental träning och det krävs olika steg för att nå målet. Bland annat är det vanligt att man börjar med att gräva i sig själv för att lära känna sig själv bättre. Till exempel kan det vara att du funderar mer över hur du vanligtvis reagerar i olika situationer och varför du gör på ett visst sätt. Andra frågor kan vara varför du känner dig upprymd eller glad när du träffar vissa människor. Vad kan det bero på?

Träning ger färdighet

Det kan ofta kännas överväldigande med minfulness till en början, det är helt enkelt svårt att hålla fokus. Om du någon gång testat att meditera ett par minuter och försöka att tänka på absolut ingenting så har du förmodligen märkt att det kan vara otroligt svårt. Men det blir lättare och det är bra att bära med sig. Samma sak gäller mindfulness. Prova att börja smått, som att känna efter exakt hur det känns när du duschar. Försök att vara medveten, tänk på vattnets temperatur, hur det får huden att kännas. Hur känns det när du blundar mot strålen? En annan övning är att fokusera på det din vän säger nästa gång hen ringer till dig. Gör inget annat under tiden som att småplocka eller kladda på ett papper. Sitt istället och försök att fokusera enbart på din väns röst och dennes budskap.